Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Για πρώτη φορά και για πρώτη χρονιά στην Ενορία μας, στην Παναγία Φανερωμένη Κοζάνης, δημιουργείται Τμήμα Κατήχησης Γονέων. Λειτουργεί από το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021. Γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους Κατηχητές της Ενορίας για την σπορά και την καλλιέργεια του Λόγου και του λόγου του Θεού στις παιδικές τους καρδιές, έχουν την ευκαιρία την ίδια ώρα να συζητήσουν και να κατηχηθούν σε βασικά και θεμελιώδη θέματα της Εκκλησίας μας.
Η κατήχηση είναι μία ιερή υπόθεση που δεν σταματά ποτέ μέσα στην Εκκλησία. Επειδή «ἡ πίστις ἐξ ἀκοῆς» πρώτα γίνεται όπως μας επισημαίνει ο Απόστολος Παύλος, οι Κατηχητές έχουν ιερό χρέος να κατηχούν και όλοι μας την ανάγκη συνεχούς κατήχησης. Σκοπός είναι να καταλαβαίνουμε και να ζούμε τον Χριστό !
Κατήχηση ενηλίκων υπάρχει σε μορφή εσπερινού κηρύγματος κάθε Δευτέρα απόγευμα μετά την Παράκληση στην Παναγία. Το αγιογραφικό κήρυγμα πραγματοποιεί ο ιερατικώς προϊστάμενος του Ναού Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Δ. Σκρέκας.
Υπεύθυνος για την Κατήχηση των Γονέων είναι ο Κατηχητής της Ενορίας Θεόδωρος Χατζηευστρατίου στον οποίο και θα απευθύνεσθε για περισσότερες πληροφορίες.

- ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.